Rikthehet i nxehti afrikan, një tjetër valë godet vendin në 22 dhe 23 gusht – A2

Rikthehet i nxehti afrikan, një tjetër valë godet vendin në 22 dhe 23 gusht

I nxehti afrikan pritet të godasë për herë të katërt Shqipërinë. Vala e të nxehtit do të regjistrohet të enjten dhe të premten e kësaj jave me temperatura që parashikohet të shkojnë në 40 gradë Celsius.