Rikthehet Këshilli Politik, Kuvendi grup pune për ndërhyrjet në Kod

Hapja e listave të kandidatëve dhe garimi pa koalicione pritet të jenë pjesë e diskutimeve të sotme të Këshillit Politik, që rimblidhet pasditen e sotme pas gati dy muajsh.