Rikthehet “Mik Festival”, pas Korçës do të mbahet edhe në Pustec e Kolonjë

Mik Festival rikthehet në Korçë, në edicionin e katërt të tij. Për 4 mbrëmje me radhë ky eveniment sjell në skenë artistë të njohur shqiptarë dhe jo vetëm.

Për sopranon e njohur Inva Mula, ky vit do të jetë tejet i ndryshëm pasi është ideuar të shtrihet në 3 qytete, Korçë, Kolonjë dhe Pustec.