Rikthehet ngërçi, PD dhe LSI mungojnë në tryezën për Reformën Zgjedhore

Përplasjet pas shembjes së Teatrit rikthejnë bllokimin e reformës zgjedhore, gazetarja Klementina Cenkollari sjell zhvillimet e fundit politike.