Rikthehet pas 3 vitesh në Tiranë, Cesari: Karantinën e shfrytëzova për albumin e ri

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 10:23

Rikthehet pas 3 vitesh në Tiranë, Cesari: Karantinën e shfrytëzova për albumin e ri

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 10:23

Olen Cesari, violinisti me famë botërore, i shoqëruar nga “International Clandestine Orchestra”, rikthehet pas 3 vitesh në Tiranë. Spektakli do të zhvillohet në datat 5 dhe 6 maj në skenën e pallatit të Kongreseve.

Rikthehet pas 3 vitesh në Tiranë, Cesari: Karantinën e shfrytëzova për albumin e ri

Përditësuar më: 2/5/2022, ora 10:23

Olen Cesari, violinisti me famë botërore, i shoqëruar nga “International Clandestine Orchestra”, rikthehet pas 3 vitesh në Tiranë. Spektakli do të zhvillohet në datat 5 dhe 6 maj në skenën e pallatit të Kongreseve.