“Rikthehet” politika, thirrja e Presidencës dhe letra e ambasadores amerikane Kim

Me fillimin e vjeshtës, edhe politika shqiptare “rindez” motorët. Gazetarja Klementina Cenkollari raporton mi të rejat e sotme, ku spikat thirrja e presidentit Meta për zgjedhjet dhe apeli i ambasadores amerikane Kim për përgjegjësinë e listës zgjedhore.