Rikthehet “Retro”, makinat historike në shesh

Në 2 Nëntor, Sheshi “Skënderbej” kthehet RETRO si asnjëherë më parë nën ritmet Jazz & Swing dhe praninë e shumë modeleve të automobilëve historikë. Ky aktivitet i quajtur N’Gaz feston 20-vjetorin e Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor. Drejtuesi i këtij institucioni, Blendi Gonxhja, ishte i ftuar në “Dita jonë”.