Rikthehet Santana me “Supernatural now” – A2

Rikthehet Santana me “Supernatural now”

Carlos Santana do të pushtojë rrugët këtë verë me turin “Supernatural now”. Për plot 3 muaj dhe 30 koncerte të fiksuara tashmë, ai do të udhëtojë përgjatë gjithë Amerikës së Veriut, për të përkujtuar 2 data, që ai vetë I cilëson si momentet që shënuan karrierën e tij si kitarist: 20-vjetorin e 9 çmimeve “Grammy” me albumin “Supernatural” dhe 50-vjetorin e performancës së jashtëzakonshme në festivalin e muzikës “Woodstock”.

Shkarkoni aplikacionin e A2