Rikthehet “tmerri” i shoferëve, makina inteligjente ndëshkon 123 persona në pak orë

Publikuar më: 9/5/2022, ora 14:29

Rikthehet “tmerri” i shoferëve, makina inteligjente ndëshkon 123 persona në pak orë

Publikuar më: 9/5/2022, ora 14:29

Policia Rrugore bën të ditur se ka futur sërish në veprim makinën inteligjente, për të evidentuar dhe ndëshkuar drejtuesit e mjeteve që shkelin rregullat e qarkullimit rrugor, që qarkullojnë me shpejtësi tej normave të lejuara, përdorin aparatin celular apo nuk vendosin rripin e sigurimit, gjatë drejtimit të mjetit.

Rikthehet “tmerri” i shoferëve, makina inteligjente ndëshkon 123 persona në pak orë

Publikuar më: 9/5/2022, ora 14:29

Policia Rrugore bën të ditur se ka futur sërish në veprim makinën inteligjente, për të evidentuar dhe ndëshkuar drejtuesit e mjeteve që shkelin rregullat e qarkullimit rrugor, që qarkullojnë me shpejtësi tej normave të lejuara, përdorin aparatin celular apo nuk vendosin rripin e sigurimit, gjatë drejtimit të mjetit.