Rikthimi dhe rivalët, analiza e Rrumbullakut: Garë dyshe për titullin kampion – A2

Rikthimi dhe rivalët, analiza e Rrumbullakut: Garë dyshe për titullin kampion

Dëmtimi tashmë është një kujtim i largët. Pasi humbi gjysmën e parë të sezonit, Simo Rrumbullaku është gati për t’u kthyer si protagonist në fushë. Nga Antalia, ku ka nisur të përgatitet me pjesën tjetër të ekipit, Simo Rrumbullaku përqendrohet te objektivi.

Shkarkoni aplikacionin e A2