Rikthimi i Bashës, Meta: E kemi parë lidershipin e vartësit të Ballës, e katandisi opozitën aty ku vajti

Publikuar më: 2/6/2023, ora 21:53

Rikthimi i Bashës, Meta: E kemi parë lidershipin e vartësit të Ballës, e katandisi opozitën aty ku vajti

Publikuar më: 2/6/2023, ora 21:53

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka komentuar në “Intervistë” me Merita Haklajn rikthimin e ish-kryedemokratit Lulzim Basha dhe qëndrimet që ai ka mbajtur rreth klasës së vjetër të politikanëve. Meta theksoi se Basha është autori i gjendjes në të cilën ka përfunduar aktualisht e djathta shqiptare.

Rikthimi i Bashës, Meta: E kemi parë lidershipin e vartësit të Ballës, e katandisi opozitën aty ku vajti

Publikuar më: 2/6/2023, ora 21:53

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka komentuar në “Intervistë” me Merita Haklajn rikthimin e ish-kryedemokratit Lulzim Basha dhe qëndrimet që ai ka mbajtur rreth klasës së vjetër të politikanëve. Meta theksoi se Basha është autori i gjendjes në të cilën ka përfunduar aktualisht e djathta shqiptare.