Rikthimi i basteve, efekti social nuk dihet, asnjë studim pas ndalimit të kumarit

Publikuar më: 2/9/2022, ora 11:32

Rikthimi i basteve, efekti social nuk dihet, asnjë studim pas ndalimit të kumarit

Publikuar më: 2/9/2022, ora 11:32

Pas më shumë se tre vitesh e gjysmë nga mbyllja e pikave të basteve dhe bixhozit, ende nuk ka një studim as një bilanc se çfarë efektesh pati ndalimi. Sociologia Eris Dhamo thotë se në këto kushte, qeveria nuk mund të parashikojë dëmet që mund të shkaktojë rihapja e tyre.

Rikthimi i basteve, efekti social nuk dihet, asnjë studim pas ndalimit të kumarit

Publikuar më: 2/9/2022, ora 11:32

Pas më shumë se tre vitesh e gjysmë nga mbyllja e pikave të basteve dhe bixhozit, ende nuk ka një studim as një bilanc se çfarë efektesh pati ndalimi. Sociologia Eris Dhamo thotë se në këto kushte, qeveria nuk mund të parashikojë dëmet që mund të shkaktojë rihapja e tyre.