Rikthimi i Dinamos së femrave

Të shpallesh kampion dhe më pas… të shkrihesh si klub. Historitë me falimentime në skuadra që i kanë dhënë tempin sporteve të ndryshme janë dëgjuar shpesh, por kur rikthimi i tyre nis të mos duket në horizont, trishtimi që të pushton, merr përmasa më të mëdha edhe se vetë mungesa e tyre.

E tillë është edhe historia e Dinamos së madhe të vajzave të volejbollit, që në vitin 2007 shkeli për herë të fundit në parketin ku bëri historinë e këtij sporti në Shqipëri. 20 tituj kampion të ngecur prej vitesh në librat e rekordeve dhe një emër që sa herë përmendet, të katapulton menjëherë pas në kohë, në vitet 70, 80.