Rikthimi i kazinove/ A lidhen paratë e kumarit me financimin e fushatës?

Përdorimi i parave të krimit në fushata zgjedhore ka qenë një nga shqetësimet, por edhe akuzat, e shumë periudhave post-elektorale. Emra dhe shifra artikulohen, ndërkohë që shumë pak persona kanë përfunduar pas hekurave nën këtë akuzë.