Rikthimi i Metës, Berisha dhe nismat në Parlament

Publikuar më: 3/8/2022, ora 14:28

Rikthimi i Metës, Berisha dhe nismat në Parlament

Publikuar më: 3/8/2022, ora 14:28

Producenti i A2 CNN Pandi Gjata analizon ngjarjet më interesante të aktualitetit politik në vend.