Rikthimi i Metës në politikë dhe “Partia” e referendumit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:21

Rikthimi i Metës në politikë dhe “Partia” e referendumit

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:21

Edmond Panariti, ish-drejtor kabineti i presidentit, ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për rikthimin në politikën aktive të Ilir Metës.