Rikthimi i Sali Berishës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 17:27

Rikthimi i Sali Berishës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 17:27

Rithemelimi i Partisë Demokratike që nisi nga Kuvendi i 11 dhjetorit, përfundoi me zgjedhjen e drejtuesve të rinj në degë, strukturave të reja të partisë e në finale me votën e anëtarësisë për kryetarin e PD, që më shumë se risi, shënon një rikthim. Shtatori pritet që ta gjejë Sali Berishën në një front të përbashkët opozitar me drejtuesin e Partisë së Lirisë, Ilir Metën. Protestat dhe referendumet janë dy zotimet që i bashkojnë e që duket se do të jenë kryefjalë e aksionit opozitar duke filluar nga vjeshta. Ndërsa socialistët janë zotuar se nuk do të bashkëveprojnë në asnjë rast me një person të shpallur “non grata”. Çfarë do të thotë kjo për PD, opozitën dhe Shqipërinë?

Rikthimi i Sali Berishës

Publikuar më: 18/8/2022, ora 17:27

Rithemelimi i Partisë Demokratike që nisi nga Kuvendi i 11 dhjetorit, përfundoi me zgjedhjen e drejtuesve të rinj në degë, strukturave të reja të partisë e në finale me votën e anëtarësisë për kryetarin e PD, që më shumë se risi, shënon një rikthim. Shtatori pritet që ta gjejë Sali Berishën në një front të përbashkët opozitar me drejtuesin e Partisë së Lirisë, Ilir Metën. Protestat dhe referendumet janë dy zotimet që i bashkojnë e që duket se do të jenë kryefjalë e aksionit opozitar duke filluar nga vjeshta. Ndërsa socialistët janë zotuar se nuk do të bashkëveprojnë në asnjë rast me një person të shpallur “non grata”. Çfarë do të thotë kjo për PD, opozitën dhe Shqipërinë?