Rikthimi i vizave? Komisioni Europian për A2: Shqipëria vijon të përmbushë kërkesat

Shqipëria vijon të përmbushë kërkesat për liberalizimin e vizave dhe aktualisht nuk ka rrezik për rikthimin e tyre. Kështu u shpreh Komisioni Europian pas interesimit të A2, duke shtuar se megjithatë vendi do monitorohet mbi vijimin e përmbushjes së kushteve.