Rikthimi në polici, cili ligj do zbatohet?

Kakofonia e shkaktuar nga dy ligje për policinë ka bërë që deputetë të ngrenë supet. Kjo pasi ligji për vetting në polici lejon çdo punonjës policie që është jashtë sistemit, t’i nënshtrohet procesit e të kthehet ne radhët e uniformave blu. Por ligji për policinë e shtetit, miratuar pak para largimit nga detyra të ish-ministrit të Brendshëm Fatmir Xhafaj, pengon rikthimin në polici të punonjësve që kanë 2 vjet jashtë sistemit.

  • LAJMI I FUNDIT | Ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, dënohet me 5 vite burg
  • LAJMI I FUNDIT | Ish ministri Saimir Tahiri u shpall fajtor për shpërdorim detyre
  • LAJMI I FUNDIT | Gjykata: Tahiri, i pafajshëm për akuzën e trafikut ndërkombëtar të drogës
  • LAJMI I FUNDIT | Nga gjykimi i shkurtuar, dënimi për ish ministrin Tahiri ulet në 3 vjet e 4 muaj
  • LAJMI I FUNDIT | Prokuroria kishte kërkuar 12 vite burg për ish-ministrin e Brendshëm
  • LAJMI I FUNDIT | Tahiri u shpall i pafajshëm dhe për akuzën e grupit të strukturuar kriminal
  • LAJMI I FUNDIT | Dënimi 3.4 vite për Tahirin, konvertohet në 3 vjet shërbim prove
  • LAJMI I FUNDIT | Ish ministri Saimir Tahiri: Kjo që ndodhi ishte një estradë
  • LAJMI I FUNDIT | Saimir Tahiri: Gjykata tha nuk jam kriminel dhe as trafikant
  • LAJMI I FUNDIT | Saimir Tahiri: Të presim, jam kureshtar të lexoj atë që dëgjova