“Rilindja 2”, përplasja brenda PS dhe qeverisja e socialistëve

Publikuar më: 7/9/2021, ora 10:04

“Rilindja 2”, përplasja brenda PS dhe qeverisja e socialistëve

Publikuar më: 7/9/2021, ora 10:04

Analisti Plator Nesturi komenton në Ditarin e mëngjesit zhvillimet në Partinë Socialiste dhe emrat e rinj të kabinetit Rama.