Rimëkëmbja në 2022, biznesi do të vuajë efektet e rritjes së kostove

Publikuar më: 31/12/2021, ora 11:47

Rimëkëmbja në 2022, biznesi do të vuajë efektet e rritjes së kostove

Publikuar më: 31/12/2021, ora 11:47

Efektet post-pandemi vazhdojnë të ndihen akoma te bizneset. Procesi i fiskalizimit, mungesa e fuqisë punëtore dhe dalja në tregun e lirë për të blerë vetë energjinë kanë qenë ndër shqetësimet kryesore të tyre, e duket se do të jenë problemet në vazhdimësi të sipërmarrjes ndërkohë që rikuperon humbjen e kaluar.

Rimëkëmbja në 2022, biznesi do të vuajë efektet e rritjes së kostove

Publikuar më: 31/12/2021, ora 11:47

Efektet post-pandemi vazhdojnë të ndihen akoma te bizneset. Procesi i fiskalizimit, mungesa e fuqisë punëtore dhe dalja në tregun e lirë për të blerë vetë energjinë kanë qenë ndër shqetësimet kryesore të tyre, e duket se do të jenë problemet në vazhdimësi të sipërmarrjes ndërkohë që rikuperon humbjen e kaluar.