Rimëkëmbje e ëmbël dhe e hidhur, BERZH: Kujdes nga borxhi dhe rritja e çmimeve

Publikuar më: 4/11/2021, ora 13:25

Rimëkëmbje e ëmbël dhe e hidhur, BERZH: Kujdes nga borxhi dhe rritja e çmimeve

Publikuar më: 4/11/2021, ora 13:25

Ekonomia shqiptare po rimëkëmbet më shpejt nga sa mendohej dhe pritet të kthehet në nivelin e para krizës që prej tremujorit të fundit të këtij viti. Është ky vlerësimi që bën Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, në raportin e fundit për perspektivën ekonomike, të titulluar një rimëkëmbje e ëmbël dhe e hidhur.

Rimëkëmbje e ëmbël dhe e hidhur, BERZH: Kujdes nga borxhi dhe rritja e çmimeve

Publikuar më: 4/11/2021, ora 13:25

Ekonomia shqiptare po rimëkëmbet më shpejt nga sa mendohej dhe pritet të kthehet në nivelin e para krizës që prej tremujorit të fundit të këtij viti. Është ky vlerësimi që bën Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, në raportin e fundit për perspektivën ekonomike, të titulluar një rimëkëmbje e ëmbël dhe e hidhur.