Rindarja e territorit, PD kërkon një reformë të re territoriale, PS duket se e pranon

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:26

Rindarja e territorit, PD kërkon një reformë të re territoriale, PS duket se e pranon

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:26

Ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume tregon se cilat janë pikat ku mund të ndërhyhet në reformën territoriale dhe atë zgjedhore, që tashmë janë dy angazhimet kryesore të opozitës në Kuvend.

Rindarja e territorit, PD kërkon një reformë të re territoriale, PS duket se e pranon

Publikuar më: 29/9/2021, ora 21:26

Ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume tregon se cilat janë pikat ku mund të ndërhyhet në reformën territoriale dhe atë zgjedhore, që tashmë janë dy angazhimet kryesore të opozitës në Kuvend.