Rindërtimi në pandemi, Durrësi në luftë me virusin dhe dëmet e tërmetit

Izolimi dhe masat e marra për shkak të pandemisë Covid-19, duke se nuk e kanë ndaluar punën për rindërtimin e objekteve të dëmtuara nga tërmetet e viti të kaluar që prekën vendin tonë.