Rindërtimi në Turqi e Siri, mblidhet në Bruksel Konferenca e Donatorëve

Publikuar më: 20/3/2023, ora 17:47

Rindërtimi në Turqi e Siri, mblidhet në Bruksel Konferenca e Donatorëve

Publikuar më: 20/3/2023, ora 17:47

Bashkimi Europian akordon 1 miliard euro për të ndihmuar rindërtimin në Turqi”, deklaroi Presidentja e Komisionit Evropian në Konferencën e Donatorëve pas tërmetit shkatërrues që mori jetën e mbi 50 000 njerëzve në Turqi dhe Sirinë fqinje.

Rindërtimi në Turqi e Siri, mblidhet në Bruksel Konferenca e Donatorëve

Publikuar më: 20/3/2023, ora 17:47

Bashkimi Europian akordon 1 miliard euro për të ndihmuar rindërtimin në Turqi”, deklaroi Presidentja e Komisionit Evropian në Konferencën e Donatorëve pas tërmetit shkatërrues që mori jetën e mbi 50 000 njerëzve në Turqi dhe Sirinë fqinje.