Rindërtimi nga tërmeti: Politika e përçarë, opozita akuza për korrupsion elektoral

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 14:04

Rindërtimi nga tërmeti: Politika e përçarë, opozita akuza për korrupsion elektoral

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 14:04

Politika shqiptare nuk gjeti dakordësi as për pasojat e tërmetit të 26 nëntorit 2019. Lëkundjet sizmike dhe pasojat e saj ishin pjesë e akuzave dhe kundër akuzave gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet parlamentare dhe jo vetëm.

Rindërtimi nga tërmeti: Politika e përçarë, opozita akuza për korrupsion elektoral

Përditësuar më: 26/11/2021, ora 14:04

Politika shqiptare nuk gjeti dakordësi as për pasojat e tërmetit të 26 nëntorit 2019. Lëkundjet sizmike dhe pasojat e saj ishin pjesë e akuzave dhe kundër akuzave gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet parlamentare dhe jo vetëm.