Rindërtimi pas tërmetit, mbahet në Tiranë samiti ndërkombëtar i turizmit

Po zhvillohet në Tiranë Samiti Ndërkombëtar për Turizmin, marrë shkas nga pasojat katastrofike që shkaktoi tërmeti i 26 nëntorit. Në këtë konferencë me rëndësi të veçantë marrin pjesë ministra nga vendet e rajonit, përfaqësues turistikë vendas e të huaj si dhe kryetarët e bashkive.