Rindizen tensionet Izrael-Palestinë, breshëri raketash gjatë natës, mbi 10 viktima në Gaza

Publikuar më: 6/8/2022, ora 10:28

Rindizen tensionet Izrael-Palestinë, breshëri raketash gjatë natës, mbi 10 viktima në Gaza

Publikuar më: 6/8/2022, ora 10:28

Rindizen tensionet mes Izraelit dhe Palestinës. Militantët në rripin e gazën lëshuan breshëri raketash drejt Izraelit, pasi ky i fundit ndërmori sulme ajrore kundër grupit të Xhihadit Islamik. të paktën 10 persona thuhet të jenë vrarë në gaza mes të cilëve edhe një vajza 5-vjeçare.

Rindizen tensionet Izrael-Palestinë, breshëri raketash gjatë natës, mbi 10 viktima në Gaza

Publikuar më: 6/8/2022, ora 10:28

Rindizen tensionet mes Izraelit dhe Palestinës. Militantët në rripin e gazën lëshuan breshëri raketash drejt Izraelit, pasi ky i fundit ndërmori sulme ajrore kundër grupit të Xhihadit Islamik. të paktën 10 persona thuhet të jenë vrarë në gaza mes të cilëve edhe një vajza 5-vjeçare.