Ringritja ekonomike, BSH: E dobët në fund të vitit të kaluar prej masave

Fundi i vitit të kaluar shënoi nisjen e rikuperimit të ekonomisë, por përkeqësimi i situatës së pandemisë dhe riprezantimi i kufizimeve kanë frenuar këtë rimëkëmbje.