Rinia “sytë” nga Europa, Gjermania vendi më i kërkuar, zero shanse për azil

Një nga arsyet se pse po shpopullohet Shqipëria e gjejmë në shtëpinë e Europës në Tiranë. Aty gjejmë edhe destinacionin europian që kërkohet më shumë. Jemi në muajin që për shkak të aktiviteteve që zhvillohen merr emrin “Tetori gjerman” dhe këtë vit dukshëm ëndrra e të rinjve është Gjermania.