Rinisin fluturimet esenciale në Rinas, Balluku: Kishte një plan për ta mbajtur aeroportin të bllokuar deri në zgjedhje

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku tha se ka pasur një plan për të mbajtur aeroportin të bllokuar deri ditën e zgjedhjeve dhe se për këtë çështje po zhvillohen hetime të mëtejshme.