Riorganizimi i demokratëve, Basha mbledh Kolegjin e Kryetarëve dhe Kryesinë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 19:10

Riorganizimi i demokratëve, Basha mbledh Kolegjin e Kryetarëve dhe Kryesinë

Publikuar më: 13/9/2023, ora 19:10

Gazetari i A2 CNN, Anesti Bajramemaj sjell të rejat më të fundit nga zhvillimet në kampin e demokratëve.