Rishfaqet Basha pas mungesës së gjatë, kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës

Publikuar më: 25/1/2023, ora 19:36

Rishfaqet Basha pas mungesës së gjatë, kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës

Publikuar më: 25/1/2023, ora 19:36

Ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, u rishfaq ne Strasburg pas një mungese të gjatë në publik dhe kësaj radhe me një fjalim në mbështetje të aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Europës. Ai iu drejtua Serbisë duke thënë se pavarësia e Kosovës është realitet i pakthyeshëm, ndërsa Ukraina njoftoi se shumë shpejt mund ta njohë atë.

Rishfaqet Basha pas mungesës së gjatë, kërkon anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Europës

Publikuar më: 25/1/2023, ora 19:36

Ish-kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, u rishfaq ne Strasburg pas një mungese të gjatë në publik dhe kësaj radhe me një fjalim në mbështetje të aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Europës. Ai iu drejtua Serbisë duke thënë se pavarësia e Kosovës është realitet i pakthyeshëm, ndërsa Ukraina njoftoi se shumë shpejt mund ta njohë atë.