Rishfaqet Kim Jong Un: Të merren masa për të luftuar Covid-in dhe tajfunin

Kim Jong Un rishfaqet me një paralajmërim për autoritetet koreano-veriore, për t’u përgatitur për rreziqet që i kanosen vendit nga pandemia koronavirus dhe një tajfuni në pritje.