“Risia në kohë pandemie”, libri i ri me poezi nga Skënder Sherifi

Skënder Sherifi, ka lindur në Kosovë, por është me origjinë nga Tropoja dhe jeton prej dekadash në Bruksel. Ai foli mëngjesin e sotëm në Dita Jonë për librin “Risia në kohë pandemie”.