Risitë e iPhone 15, detajet e reja të zbuluara nga Apple

Publikuar më: 13/9/2023, ora 08:56

Risitë e iPhone 15, detajet e reja të zbuluara nga Apple

Publikuar më: 13/9/2023, ora 08:56

Sikurse pritej, me shumë interes është zbuluar iPhone i ri 15 pro dhe iPhone 15 Pro Max. Ata ishin yjet e vërtetë të eventit, të ndjekur edhe nga modelet e tjera. Apple Watch Series 9 ishte gjithashtu një pjesë që ngjalli kureshtje gjatë prezantimit. Por, cilat janë risitë e këtyre pajisjeve që janë kthyer në një domosdoshmëri për jetën tonë? Me cilat parametra po konkurrojnë modelet e reja? Në studion e “Dita Jonë” ishte Brenton Bënja për të analizuar disa nga detajet e reja që njoftoi Apple.

Risitë e iPhone 15, detajet e reja të zbuluara nga Apple

Publikuar më: 13/9/2023, ora 08:56

Sikurse pritej, me shumë interes është zbuluar iPhone i ri 15 pro dhe iPhone 15 Pro Max. Ata ishin yjet e vërtetë të eventit, të ndjekur edhe nga modelet e tjera. Apple Watch Series 9 ishte gjithashtu një pjesë që ngjalli kureshtje gjatë prezantimit. Por, cilat janë risitë e këtyre pajisjeve që janë kthyer në një domosdoshmëri për jetën tonë? Me cilat parametra po konkurrojnë modelet e reja? Në studion e “Dita Jonë” ishte Brenton Bënja për të analizuar disa nga detajet e reja që njoftoi Apple.