Risitë e protestës, revolta e parë kundër rritjes së çmimeve

Kjo ishte protesta e parë e organizuar kundër rritjes së çmimeve dhe që nuk u lejua të politizohej. Ndërkaq, protesta pati edhe disa risi të tjera.