Risitë për pronat, verifikim i 80% të titujve dhe falje kamatëvonesash – A2

Risitë për pronat, verifikim i 80% të titujve dhe falje kamatëvonesash

Agjencia Shtetërore e Kadastrës do të verifikojë 80% të pronave të shqiptarëve, që janë regjistruar me probleme. Kështu u shpreh kreu i ALUIZNIT, Artan Lame, gjatë një prononcimi për mediat.