Risqet e pandemisë te fëmijët: Më shumë të stresuar dhe të ekspozuar nga dhuna seksuale

Gjatë pandemisë fëmijët kanë përjetuar më tepër ankth dhe stres për shkak të kufizimeve të lëvizjeve dhe aktiviteteve. Psikologët këshillojnë prindërit që të jenë më të hapur me fëmijët. Probleme gjatë pandemisë janë shfaqur edhe në pasiguritë e internetit, e cila nxit dhunën seksuale.