Risqet që i kanosen procesit të fiskalizimit – A2

Risqet që i kanosen procesit të fiskalizimit

Pas lançimit me bujë të fiskalizimit, qeveria ka nxjerrë edhe gjobat për ata që nuk do ta zbatojnë këtë proces. Projektligji i gjobave është dorëzuar në Kuvend dhe pritet të miratohet pas diskutimeve në komisionet parlamentare. Për bizneset, vlera e gjobës do të jetë progresive, në bazë të xhiros së tyre.
I ftuar: Artur Papajani, ish-drejtor i përgjithshëm i Tatimeve.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Sipas IGJEUM, magnituda është 4.8 e shkallës Rihter
  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje të forta tërmeti në Tiranë