Rita Ora në kryeqytet e veshur me flamurin kuqezi dhe me motivet e valles shqiptare

Publikuar më: 7/9/2022, ora 17:06

Rita Ora në kryeqytet e veshur me flamurin kuqezi dhe me motivet e valles shqiptare

Publikuar më: 7/9/2022, ora 17:06

Artistja shqiptare e njohur dhe e duartrokitur tanimë në të gjithë botën ka performuar në Tiranë, kryeqytetin europian të rinisë. Jo vetëm me rastin e 100 viteve të marrëdhënieve me Britaninë ku ajo është rritur dhe konfirmuar artistikisht, por edhe me një mesazh sensibilizues për lirinë dhe sigurinë e vajzave shqiptare.

Rita Ora në kryeqytet e veshur me flamurin kuqezi dhe me motivet e valles shqiptare

Publikuar më: 7/9/2022, ora 17:06

Artistja shqiptare e njohur dhe e duartrokitur tanimë në të gjithë botën ka performuar në Tiranë, kryeqytetin europian të rinisë. Jo vetëm me rastin e 100 viteve të marrëdhënieve me Britaninë ku ajo është rritur dhe konfirmuar artistikisht, por edhe me një mesazh sensibilizues për lirinë dhe sigurinë e vajzave shqiptare.