Rita Ora vjen në Tiranë me një koncert sensibilizues

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:11

Rita Ora vjen në Tiranë me një koncert sensibilizues

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:11

Gazetarja Luela Myftari sjell detaje për koncertin e yllit të muzikës pop Rita Ora, e cila do të performojë në sheshin Skënderbej dhe ku nuk do të mungojnë mesazhet sensibilizuese.

Rita Ora vjen në Tiranë me një koncert sensibilizues

Publikuar më: 6/9/2022, ora 15:11

Gazetarja Luela Myftari sjell detaje për koncertin e yllit të muzikës pop Rita Ora, e cila do të performojë në sheshin Skënderbej dhe ku nuk do të mungojnë mesazhet sensibilizuese.