“Rithemelimi duhet të regjistrohet sa më shpejt në koalicion”, Spaho: Të përgatitemi për strategjinë pas 14 majit

Publikuar më: 9/3/2023, ora 20:17

“Rithemelimi duhet të regjistrohet sa më shpejt në koalicion”, Spaho: Të përgatitemi për strategjinë pas 14 majit

Publikuar më: 9/3/2023, ora 20:17

Tentativë për të mos lejuar Rithemelimin që të marrë pjesë në zgjedhjet e 14 majit, e ka cilësuar deputeti Edmond Spaho, vendimin e sotëm të kryekomisonerit të Zgjedhjeve Ilirjan Celibashi, i cili njeh Lulzim Bashën kryetar të PD-së dhe i ka lënë 48 orë kohë për plotësimin e dokumentacionit. Në këto kushte, Spaho nuk sheh asnjë fije shprese për ndonjë vendim në favor të Rithemelimit. Në studion e Debatit në A2 CNN, ai tha se edhe KAS do t’i japë të drejtë dhe të regjistrojë Alibeajn në zgjedhje, ndërsa akuzoi ambasadoren amerikane në vendin tonë për presion dhe OSBE-ODIHR-in për heshtje.

“Rithemelimi duhet të regjistrohet sa më shpejt në koalicion”, Spaho: Të përgatitemi për strategjinë pas 14 majit

Publikuar më: 9/3/2023, ora 20:17

Tentativë për të mos lejuar Rithemelimin që të marrë pjesë në zgjedhjet e 14 majit, e ka cilësuar deputeti Edmond Spaho, vendimin e sotëm të kryekomisonerit të Zgjedhjeve Ilirjan Celibashi, i cili njeh Lulzim Bashën kryetar të PD-së dhe i ka lënë 48 orë kohë për plotësimin e dokumentacionit. Në këto kushte, Spaho nuk sheh asnjë fije shprese për ndonjë vendim në favor të Rithemelimit. Në studion e Debatit në A2 CNN, ai tha se edhe KAS do t’i japë të drejtë dhe të regjistrojë Alibeajn në zgjedhje, ndërsa akuzoi ambasadoren amerikane në vendin tonë për presion dhe OSBE-ODIHR-in për heshtje.