Rithemelimi zgjedh Këshillin Kombëtar, Berisha kandidat për kreun e PD

Publikuar më: 9/5/2022, ora 13:58

Rithemelimi zgjedh Këshillin Kombëtar, Berisha kandidat për kreun e PD

Publikuar më: 9/5/2022, ora 13:58

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së Aleksandër Biberaj ka komentuar në studion e Ditari në A2 CNN zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike dhe ngjarjet e pritshme pas 22 majit, kur është vendosur të mbahen zgjedhjet për kreun e PD-së. Në garë për kreun e PD-së janë Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.

Rithemelimi zgjedh Këshillin Kombëtar, Berisha kandidat për kreun e PD

Publikuar më: 9/5/2022, ora 13:58

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD-së Aleksandër Biberaj ka komentuar në studion e Ditari në A2 CNN zhvillimet e fundit në Partinë Demokratike dhe ngjarjet e pritshme pas 22 majit, kur është vendosur të mbahen zgjedhjet për kreun e PD-së. Në garë për kreun e PD-së janë Sali Berisha dhe Ibsen Elezi.