Rithemelohet LSI, Meta kthehet në politikë me Partinë e Lirisë

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:25

Rithemelohet LSI, Meta kthehet në politikë me Partinë e Lirisë

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:25

Vetëm disa orë pasi kishte rimarrë kartën e anëtarësisë së LSI-së, Ilir Meta zyrtarizoi rikthimin në politikën aktive me një plan të ri për krijesën e tij politike që tashmë ndryshon emrin dhe misionin e saj nga ai i integrimit europian në atë për shpëtimin e Shqipërisë.

Rithemelohet LSI, Meta kthehet në politikë me Partinë e Lirisë

Publikuar më: 26/7/2022, ora 10:25

Vetëm disa orë pasi kishte rimarrë kartën e anëtarësisë së LSI-së, Ilir Meta zyrtarizoi rikthimin në politikën aktive me një plan të ri për krijesën e tij politike që tashmë ndryshon emrin dhe misionin e saj nga ai i integrimit europian në atë për shpëtimin e Shqipërisë.