Robert Budina prezanton një serial për lirinë e medias

Publikuar më: 3/11/2021, ora 17:08

Robert Budina prezanton një serial për lirinë e medias

Publikuar më: 3/11/2021, ora 17:08

Ato janë tre gazetare të një televizioni informativ. I duhet të ndajnë dilemat, censurën, vetëpërmbajtjen dhe gjithë jetën e tyre me ngjarjet e një vendi ku gëlon korrupsioni dhe pushteti nuk ka respekt për gazetarin.

Robert Budina prezanton një serial për lirinë e medias

Publikuar më: 3/11/2021, ora 17:08

Ato janë tre gazetare të një televizioni informativ. I duhet të ndajnë dilemat, censurën, vetëpërmbajtjen dhe gjithë jetën e tyre me ngjarjet e një vendi ku gëlon korrupsioni dhe pushteti nuk ka respekt për gazetarin.