Robo-manikyr, kurseni kohën dhe paratë larg salloneve të bukurisë

Nuk është absolutisht një kurë për manikyr, është robo-manikyr. Në vend të bisedave të zakonshme, mund të dëgjosh zhurmën e robotit.