Roland Lami: Kur dy palët janë në ekstrem, çdo gjë mund të ndodhë

Analisti dhe pedagogu Roland Lami i ftuar në A2 CNN analizon situatën politikën në vend, që duket e ngrirë nga pozicionet e skajshme të opozitës dhe ekzekutivit, me pasoja sipas tij të paparashikueshme.