Roli i kirurgjisë plastike në standardin e bukurisë

Një reklamë e publikuar në mediat sociale, shkaktoi debat mbi shembujt që industria estetike krijon dhe përgjegjësitë etike që mjekët duhet të mbajnë ndaj publikut. Doktor Panajot Papa i ftuar në Dita Jonë për të folur mbi këtë temë.