Romagnoli: Në vitin 2025, Shqipërinë e shoh anëtare të BE

Massimo Romagnoli, një politikan dhe biznesmen italian, ka në fokus të punës së tij shpërndarjen dhe menaxhimin e fondeve investuese europiane dhe jo vetëm. Ai ishte i ftuar në Dita Jonë, ku foli lidhur me takimet që pati në Tiranë dhe pritshmëritë e tij pas tyre.